KFD
Nyheder

De sjællandske dommerklubber ekskluderes af DFU

På et møde i DFU i går,  den 24. august, blev situationen med FAF og SFU meget indgående drøftet mellem DFUs bestyrelse og de forskellige formænd for de danske dommerklubber.

På baggrund af sagens udvikling, viste det sig hurtigt, at der ikke længere er mulighed for at finde et kompromis i sagen. I kredsen er der ikke tillid til, at FAFs tidligere formand, Flemming Linnemann, vil kunne fungere indenfor fællesskabet i DFU.

Derfor vil DFUs bestyrelse nu ekskludere SFU, fordi SFU ikke har ekskluderet Linnemann. Ved en afstemning i SFU i forrige uge opnåedes der ikke et stort nok (kvalificeret) flertal for eksklusion af Linnemann.

DFUs eksklusion af SFU vil først træde i kraft, når den er bekræftet af et ekstraordinært delegeretmøde i DFU. Dette møde afholdes den 2. oktober 2011.

Frem til denne dato vil dommerne på Sjælland altså være i en uændret situation i forhold til nu, og kan dømme videre som nu.

Der arbejdes på, at de sjællandske dommere der vil, efter den 2. oktober kan melde sig ind i en nydannet sjællandsk dommerorganisation, som så søger optagelse i DFU, og dermed sikrer, at sine (nye) medlemmer kan dømme fodbold for DFU og dermed for DBU.

Af Bjarne Nigaard

Hi, I’m admin

Leave a Reply